ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα για κατασκευή ιστοσελίδων είναι και το WordPress. Στην Web Promotion εμπιστευόμαστε το WordPress. Αξιοσημείωτο είναι πως υπολογίζεται  συνολικά οι ιστοσελίδες που έχουν δημιουργηθεί με το συγκεκριμένο σύστημα είναι περισσότερες από 75 εκατομμύρια.
Πληθώρα template – plugins. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα template ώστε να ξέρετε εξ αρχής πως περίπου θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα γίνουν μορφοποιήσεις αλλά ξεκινάτε με μία σημαντική βάση. Επίσης, υπάρχουν πολλά plugins τα οποία μπορούν να προσθέσουν έξτρα δυνατότητες.
Το wordpress  είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης επίσης είναι το πλέον SEO friendly λογισμικό.
Επίσης υπάρχει μία τεράστια κοινότητα ανθρώπων παγκοσμίως που δουλεύουν πάνω στο WordPress. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ καλό support και να μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πιθανά προβλήματα.

Δημιουργία E-Shop

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων & e-Shop, εταιρική ταυτότητα, διαφημιστικές καμπάνιες στην Google και κειμενογράφηση φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες :
είναι σχεδιασμένες ώστε να αναδεικνύουν τις δυνατότητες της επιχείρησής σας
ακολουθούν όλες τις τεχνολογίες που απαιτούνται ώστε να είναι ασφαλείς αλλά και φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης
είναι εύκολα διαχειρίσιμες ώστε να μπορείτε εύκολα να ενημερώνετε το περιεχόμενό τους αν και εφόσον το επιθυμείτε.